Maak een afspraak

Gelieve de kalender te raadplegen alvorens onderstaand formulier in te vullen. Houd er rekening  mee dat het kan dat nog niet alle afspraken verwerkt zijn in de agenda.

Je maakt een afspraak door onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Het doorsturen van het formulier verzekert de reservatie NIET, er zal een bevestiging volgen via google calendar of email die je afspraak bevestigd of een ander moment suggereert. Specifiëer daarom zeker een aantal mogelijke momenten. Je hoeft die niet te bevestigen, let er wel op dat google de tijdszone weergeeft van jouw account. Gent heeft vooralsnog geen aparte tijdszone. Met andere woorden de afspraak betreft een afspraak in Gent! Een afspraak cancelen doe je ruim op voorhand en via email.

Wees zo volledig mogelijk bij het beschrijven van de werklast, de planning wordt hierdoor efficiënter. Indien er geen accurate beschrijving is van de werklast wordt het tijdslot steeds gelimiteerd tot 30 minuten.

Gezien de verstrengde corona regels, is toegang tot het lab ENKEL mogelijk indien je werk essentieel is voor je opdracht. Hierdoor is het verplicht om het vak waarvoor je reserveert en de docent mee te delen.

First & Last Name
Specifieer je opleiding en studiejaar / Please specify your field of study and academic year
specifier je opleidingsjaar/ specify the year you're in
Graag meerdere data en tijden kiezen NA het raadplegen van de agenda / Please specify multiple dates and timeslots AFTER checking the calendar
Kies de machine die je wil gebruiken / Please choose the machine you want to use